Dunai Hajós Pálinka

„Mi nem a Duna vizét isszuk...”
Palackba zártuk a Dunavecsén termelt gyümölcsök felejthetetlen harmóniáját.

Vecse Komplex Kft.
6087 Dunavecse Alkotmány u. 126.
Telefon: +36 78 438 091
Thumbnail Image
Thumbnail Image
Thumbnail Image
Thumbnail Image
Thumbnail Image

Köszöntjük Dunavecsén, a gyümölcsöskertek hűsítő árnyat adó fái között, ahol 2007 nyarán indult a pálinkafőzés.

Szita János és társai úgy gondolták, aki hungarikummal foglalkozik, nem tehet rossz lóra. A cég a hagyományos kisüsti módszert választotta. A főzde könnyű célpont, hiszen az M8-as autópálya szakasztól, alig néhány száz méter. Most 20 ezer palack a kapacitás a kereskedelmi forgalomban, de bérfőzéssel is foglalkozunk. A Dunai hajós pálinkák a 40 és az 50 fokos vitában középen állnak.

„Mi nem a Duna vizét isszuk”. Ez jut az ember eszébe, amikor kézbe vesz egy pohár Dunai hajóst. És érzi, igaz az, amit a tulajdonosok állítanak: a magyar pálinka, mint hungarikum megóvása iránti elkötelezettségüket a dunavecsei üzemünkben „a Kék Duna” mellett készült kisüsti pálinkák kiváló minősége igazolja.

Legyen ez ágyas, legyen ez 45 (ebben hiszünk a legjobban) vagy éppen 50 fokos pálinka. Igazi hazai ízek, hazai berendezésen. Ezek után nem csoda, ha a márka arca is egy magyar színész: Koncz Gábor, akiről tudható, hogy inkább boros, mint pálinkás. De mégis. Mert volt egyszer egy film is. A Dunai hajós. És ez a márka neve is.

Ismerkedjen meg városunkkal és pálinkafőző üzemünkkel! Fedezze fel ön is a hungarikumok desszertjét, a tiszta magyar gyümölcspálinkát!

Elérhetőség:

Vecse Komplex Kft.
6087 Dunavecse Alkotmány u. 126.
Telefon: +36 78 438 091