Baranyai Gazdanapok

baranyai_gazdanapok

Helyszín: Kiállítás és rendezvénycentrum Szentlőrinc, Szigetvári út – vásártér
Kapcsolódó link: http://bmvk-gazdanapok.eu
Kezdés dátuma: 2011-08-12
Befejezés dátuma: 2011-08-14

A szentlőrinci Baranyai Gazdanapok élelmiszeripari szakvásár  2011. évben augusztus 12 – 14. között kerül megrendezésre. Egyesületünk hagyományos résztvevője a rendezvénynek közös Premium Hungaricum standon.

Az idén következő tagjainkkal találkozhatnak személyesen is Szentlőrincen, ahol nagyszerű lehetőség nyílik családias hangulatban megkóstolni prémium minőségű termékeinket:
Kádár Kert (almachips), Bicsérdi Bio (bio tökmagolaj), Zselicvad (vadhús-készítmények), Dobosi Pincészet (bio borok és szőlőlevek), Szomor Farm (szürkemarha szalámi), Sipőcz Ház (Premium Hungaricum termékeket és helyi termékeket árusító üzlet Pécs belvárosában).

1994-ben született meg a Baranya Megyei Vállalkozói Központ legnagyobb projektje, a „Baranyai Gazdanapok” mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítás és vásár. Nevének – „Baranyai Gazdanapok” – kiválasztásakor egy, az agrártermelő szférát átfogó, reprezentáns elnevezést igyekeztünk keresni, amely közel áll a gazdálkodókhoz, a mezőgazdasági szakemberekhez és tükrözi a térség sajátosságait.